Vi söker projektledare inom el

Som EL-projektledare på Fasteus Teknik driver du mindre och medelstora projekt inom elinstallation över hela Sverige. Som projektledare driver du affären från ax till limpa. Du är en expertrådgivare i tidiga skeden och sedan ansvarig för att projektet genomförs.

Om Fasteus

Fasteus Teknik AB grundades 1980 och är en väletablerad centralbyggare i branschen. Vi satsar nu vidare för att möta framtidens behov hos våra kunder samt öka närvaron på marknaden. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka som en del i Fasteus Tekniks spännande tillväxtresa framåt för att kunna serva kunder som Assemblin, Bravida, Danfoss, Alcadon mfl.

Arbetsbeskrivning

Som EL-projektledare på Fasteus Teknik driver du mindre och medelstora projekt inom elinstallation över hela Sverige. Som projektledare driver du affären från ax till limpa. Du är en expertrådgivare i tidiga skeden och sedan ansvarig för att projektet genomförs. Du blir en viktig person inom bolaget och får en central roll där du är delaktig i det fortsatta arbetet med att bygga verksamheten större. Fasteus Teknik är i en stabil tillväxtfas och tillsammans med starka samarbetspartners och nationella kunder styr man mot uppsatta mål.

För att trivas i rollen bör man känna sig trygg i sin fackmannamässiga kunskap och obehindrat kunna utföra en stor bredd av uppdrag på egen hand. Lika viktigt är din sociala förmåga i mötet med kunder samt att kunna leda och väg visa medarbetade. Vi värderar egenskaper som bygger långsiktiga relationer och förtroende.

Några ansvarsområden:

  • Ansvara för att driva projektens tidsplan och produktion
  • Nära kontakt med kunder, leverantörer och intern personal
  • Utföra kalkyler, ritningar och offerter
  • Leda arbete, projekt och planera produktion

Om dig

Den vi söker är strukturerad i sitt arbetssätt och vill vara med att utveckla verksamheten. Du är utbildad inom el och har erfarenhet inom projektledning. Som person är du driven målinriktad och har en god förmåga att driva affärer i hamn. För att passa i rollen krävs det att du är självgående, flexibel och gillar bygga rutiner och struktur med hög service och standard i allt du gör.

Fasteus Teknik flyttar i oktober in i nyrenoverade lokaler i Högsbo.

Så söker du

I denna rekrytering samarbetar Fasteus Teknik med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringsansvarig:

Vi kontaktar potentiella kandidater löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.