Vi söker montör: EL-Centraler

Vi söker nu en montör med el bakgrund som har ett stort tekniskt intresse och vill vara med på en spännande tillväxtresa i ett välrenommerat företag.

Om Fasteus

Fasteus Teknik AB grundades 1980 och är en väletablerad centralbyggare i branschen. Vi satsar nu vidare för att möta framtidens behov hos våra kunder samt öka närvaron på marknaden med flytt till nya lokaler i Västra Frölunda, ny hemsida samt nytt partnerskap med ABB. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka som en del i Fasteus Tekniks spännande tillväxtsresa framåt för att kunna serva kunder som Ahlsell, Bravida. Danfoss mfl.

Arbetsbeskrivning

Som montör på Fasteus Teknik AB arbetar du med att montera olika typer av el-centraler efter ritning. Du hjälper även till med in- och utleveranser. Det krävs att du är strukturerat och van att arbeta metodiskt och effektivt för att leverera bästa kvalitet till kunderna.

Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund inom el. Kanske är du elektriker idag och vill arbeta på en fast arbetsplats med möjligheter att utveckla spetskompetens inom el-centraler. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet är mycket frihet under ansvar och goda möjligheter till utveckling. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Fasteus Teknik har kollektivavtal och marknadsmässig lön.

Så söker du

I denna rekrytering samarbetar Fasteus Teknik med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringsansvarig:

Vi kontaktar potentiella kandidater löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.