Vi söker montör av EL-centraler

Om Fasteus

Fasteus Teknik AB grundades 1980 och är en väletablerad centralbyggare i branschen. Vi satsar nu vidare för att möta framtidens behov hos våra kunder samt öka närvaron på marknaden. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka som en del i Fasteus Tekniks spännande tillväxtresa framåt för att kunna serva kunder som Assemblin, Bravida, Danfoss, Alcadon, mfl.

Arbetsbeskrivning

Vi söker vi ytterligare en montör med EL-bakgrund som har ett stort tekniskt intresse och vill vara med på en spännande tillväxtresa i ett välrenommerat företag. Som montör på Fasteus Teknik AB arbetar du med att montera olika typer av EL-centraler efter ritning. Det krävs att du är målinriktat och strukturerat för att leverera bästa kvalitet till kunderna.

Personliga egenskaper

Den vi söker är strukturerad i sitt arbetssätt och vill vara med att utveckla verksamheten. Som person är du noggrann och driven i ditt arbete, du kommer gärna med idéer och förslag på förbättringar. För att passa i tjänsten krävs det att du har ett stort teknikintresse och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund inom EL. Kanske är du elektriker idag och vill arbeta normala arbetstider och bli proffs på el-centraler. Kanske är du precis klar med din lärlingsperiod och vill ha ett arbete som montör och använda dina El-kunskaper du lärt dig. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet är mycket frihet under ansvar och goda möjligheter till utveckling. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska. Fasteus teknik har kollektivavtal och marknadsmässig lön.

Fasteus växer och flyttar i oktober till helt nyrenoverade lokaler i Högsbo.

Så söker du

I denna rekrytering samarbetar Fasteus Teknik med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringsansvarig

Vi kontaktar potentiella kandidater löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.