Elcentraler & kanaler

Vi omvandlar era underlag, handritade skisser eller färdiga enlinjeschema till komplett kretsschema med frontlayout, plintmärkning, apparatlista med mera.

Rtining elcentral

Granskningsunderlag

Ni får ett genomgående granskningsunderlag innan vi bygger er elcentral. Vi erbjuder kostnadsfria revideringar efter att ni fått elcentralen. Vi levererar en komplett elcentral till dig.

Klicka för större bild av front-layout.

Vi använder FastEl AutoRit

Genom CAD-programmet ”FastEl Autorit” från PK Data får vi ut en komplett ritning som innehåller all nödvändig teknisk information.

En trygg affär

Produktion – CE-märkt elcentral

All Fasteus produktion sker med tillverkardeklaration som intygar att alla komponenter som sitter i elcentralen är CE-märkta något som visar att våra produkter är godkända enligt IEC 439-1 (provad enligt en 61439-1). Ingående apparater och komponenter är konstruerade för den angivna miljön enligt avsnitt 7.10.1 i enlighet med tillämpliga EMC-standarder. Fasteus sparar alla testprotokoll samt all dokumentation arkiveras i 10 år hos oss.

Leveransvillkor

Fasteus använder Alem09 – allmänna leveransbestämmelser avseende elektrisk materiel för leverans och användning i Sverige, utarbetade av Elektriska Installatörsorganisationen EIO och Sveriges Elgrossister, SEG.

Kopplat och klart

Komplett utbud av färdigkopplade elcentraler

Fasteus koncept för elcentraler är Kopplat och Klart vilket är den snabbaste och säkraste vägen till färdigbyggda elcentraler. Allt som behöver göras är att sända oss kopplingsscheman eller ritningsunderlag, därefter levererar vi skräddarsydda elcentraler som är färdiga att installera.

Komponenter av högst kvalité

På Fasteus använder vi alltid komponenter av högst kvalité på alla vår elcentraler för att försäkra oss om att alltid leverera marknadens bästa elcentral. Vi erbjuder elcentraler till både proffs-och konsumentmarknaden med ett sortiment som består av välkända tillverkare som ABB, Kleihuis med fler. Välkommen att kontakta oss för enkla och smdiga elcentraler av högsta kvalité.

Kontakta oss om offert

Vårt unika koncept Kopplat & Klart är snabbaste och säkraste vägen till en färdigbyggd elcentral. Allt du behöver göra är att skicka oss enlinjeschema eller ritningsunderlag. Sedan levererar vi en skräddarsydd elcentral som är färdig att installera.